Responsabilitate socială – colectare separată

15/06/2023 @ Toată ziua – Garda Națională de Mediu, în parteneriat cu Asociația Comunelor din România (ACoR), au lansat Campania „Responsabilitate socială – colectare separată”. Scopul principal al campaniei îl reprezintă promovarea responsabilității individuale și colective în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător prin implementarea practicilor de colectare separată a deșeurilor.

DETALII AICI »

Campanie vaccinare anti-COVID19

20/09/2021 – 25/09/2021 @ 12:00 am – Pe data de 25 septembrie 2021, în intervalul orar 14 – 16.00 sunteți așteptați la Căminul Cultural din localitatea Satu Nou, com. Crucea pentru vaccinarea gratuită a populației cu vaccinul anti-COVID Pfizer sau Johnson&Johnson.Vă rugăm să aveți la dumneavoastră buletinul sau Cartea de Identitate.Vă așteptăm la startul intrării în normalitate !

DETALII AICI »

Importanța vaccinării anti-COVID19

05/08/2021 @ Toată ziua – Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța a publicat cele 10 Mituri și Adevăruri legate de vaccinarea împotriva COVID-19. Descarcă broșura.Informații utile pentru părinți și cadre didacticeVaccinarea reprezintă o descoperire fundamentală a științei medicale, sute de milioane de vieți fiind salvate în cele două secole de creare și de utilizare a vaccinurilor. Un exemplu al eficienței …

DETALII AICI »

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut