Anunturi Generale|

Având în vedere intrarea în vigoare a Hotărârii nr. 714 din 26 mai  2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate, persoanele fizice și juridice, proprietari a spațiilor conectate la sistemul individual adecvat de epurare au obligația de a înscrie în Registrul de evidență a sistemelor individuale adecvate pentru colectarea și epurarea apelor uzate al comunei Mircea Vodă în termen de 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare și/sau epurare a apelor uzate.

     Obligația înregistrării revine și proprietarilor de sisteme individuale adecvate contruite înainte de intrarea în vigoare a actului normative, în termen de 180 de zile de la intrarea în vigoare a Hotărârii Guvernului.

      Nerespectarea de către persoanele fizice și juridice a dispozițiilor menționate constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 de lei la 10.000 de lei.

    Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de înregistrare aflat în secțiunea FORMULARE TIP.

    După completare formularul se poate transmite pe adresa de e-mail a primăriei: primar@primaria-mirceavoda.ro sau se poate depune la Compartimentul Relații cu publicul, secretariat.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut