Primaria comunei Mircea Vodă:

Str. Primăriei nr. 43, cp. 907200

Telefon: +40/241/838140

Fax: +40/241/838140

 
Acces rapid:

- Prefectura judetului Constanta

- Consiliul Judetean Constanta

- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

 

Analiza Trafic.ro:

 

Click pentru prognoza meteo pe zona Constanta

 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

primar George IONASCU


 

Zilele comunei Mircea Voda

18.05.2013

Primăria Mircea Vodă a organizat Zilele comunei in localitate.

- descarca Programul Manifestarilor (.pdf)

- descarca Lista Premiilor Acordate (.pdf) 

Drumuri in asfaltare la Mircea Voda

16.10.2008

Primăria Mircea Vodă a reuşit să finalizeze asfaltarea a doi kilometri de alei pietonale din localitatea Satu Nou, proiect care a fost realizat cu fonduri de la bugetul local, Consiliul Local alocînd pentru asfaltarea acestor alei 2,8 miliarde de lei vechi. Primarul Dumitru Dedu a declarat că, în următoarele două luni, se va trece la pietruirea a trei kilometri de străzi, dintr-un total de opt km, din localităţile Mircea Vodă şi Satu Nou, pentru care va fi alocată suma de 1,2 miliarde de lei de la bugetul local şi Consiliul Judeţean. Primarul comunei Mircea Vodă a mai spus că administraţia locală a pregătit un studiu de fezabilitate pentru asfaltarea celor opt kilometri de drum din cele două localităţi, Mircea Vodă şi Satu Nou. De asemenea, a fost realizat şi un studiu de fezabilitate pentru asfaltarea drumurilor şi introducerea sistemului de canalizare în satul Mircea Vodă Gară. Potrivit afirmaţiilor primarului Dedu, proiectele de asfaltare şi introducerea reţelei de canalizare vor fi realizate cu fonduri structurale, costurile pentru fiecare proiect ridicîndu-se la aproape 2,5 milioane de euro. „Proiectele pe care le-am aplicat la nivelul comunei sau pe care intenţionăm să le realizăm au fost întocmite cu ajutorul Consiliului Judeţean Constanţa”, a precizat Dedu.

Retea de energie electrica la Mircea Voda

14.10.2008

Primăria Mircea Vodă se pergăteşte să finalizeze şi lucrările de introducere a reţelei de energie electrică în noul cartier de locuinţe din Mircea Vodă şi Satu Nou, cartiere destinate tinerilor sub 35 de ani. „Din 2005 am început să acordăm loturile de pămînt prin Legea 15/2003, privind sprijinul acordat tinerilor pînă în 35 de ani pentru construirea unei locuinţe proprietate personală, iar din 2006 au început să se construiască locuinţele”, a declarat primarul comunei, Dumitru Dedu. Edilul spune că, în primă fază, au fost acordate loturi de cîte 300 de metri pătraţi, dar s-au adăugat suprafeţe de cîte 200 de metri pătraţi, cu titlu gratuit, pentru fiecare lot. Potrivit declaraţiilor lui Dedu, imediat cum se vor finaliza lucrările pentru alimentarea cartierului cu energie, vor începe şi cele pentru alimentarea cu apă a locuinţelor. Pentru executarea lucrărilor la utilităţi au fost alocate 2,5 miliarde de lei vechi din bugetul local al comunei Mircea Vodă.


 

 

 

 

| Acasa | Localizare | Populatie | Istoric | Economie | Patrimoniu | Cont@ct |

.: vizualizare optima: 1024/768 px, IE6 sau Firefox2, flash, adobe reader :.

2008 © Primaria comunei Mircea Vodă.
v 2.0     Toate drepturile rezervate.
  .: un produs SAAR SURFACES :.